Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία Motorparts Kofinas είναι μια εμπορική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιήται στον χώρο της μοτοσυκλέτας με επώνυμα και κορυφαία προϊόντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, είδη ανταλλακτικών, αναλώσιμων προϊόντων αλλά και με επώνυμα αξεσουάρ ένδυσης κράνοι και ότι άλλο χρειάζεται ο αναβάτης και η μοτοσυκλέτα.

Μερικές από τις εταιρίες που θα βρείτε στο κατάστημα μας είναι..NGK, Yuasa,Michelin,Dunlop Castrol, Motul,Bando,Tcb motors,Federal,Aspira,Newfren,Sbs brakes,Brembo,Did,AFAM,RK,Renthal,Malossi, Dr pulley,K&N,Hilfofiltro racing,YSS,Gianelli,Blackbird, Ufo,Polisport, Laser,Remus,Ohlins, Bitubo,Dp brakes. Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε αξεσουάρ και είδη ρουχισμού:Onea’l Motocross,Scott, Ixon,Bering,Rev’it, Bagster,Shad,Shot racing,Str helmets,Astone helmets, Airoh,Light tech.
Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής σύμφωνα με την σωστή πληροφόρηση ανανεωνουμε συνεχώς την σελίδα μας μέσω της οποίας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα περισσότερα είδη μας.
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε online από που επιθυμείτε, από στέλνετε τυχόν απορίες σας συνεχώς για νέες προσφορές.
Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών μας και των καταναλωτών.

NEWSLETTER

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse